FC Táborsko – 1.FK Příbram FA 2:0

ČDŽ U14 A

FC Táborsko – 1.FK Příbram FA 2:0 ( 1:0 )

Sestava: Sokol – Křížek ( 49´ Hampejs ), Vlas, Oravský ( 41´ Šťástka ) – Čížek, Chrastil, Novák, Lojín ( 74´ Šrajn ), Hajšman ( 41´Pešík ) – Vávra, Hlinka ( 69´ Píchal )

Hodnocení zápasu:

K předposlednímu mistrovskému utkání jsme zajížděli do Tábora na místní Viktorii, kde jsme odehráli utkání s domácím FC Táborsko. Bylo utkání, na které jsme se těšili a které nás mělo po všech stránkách prověřit. A to se také stalo. Od začátku na nás dolehla tíha utkání a domácí byli lehčí a uvolněnější. My jsme byli hlavně v přechodové fázi nervózní a nepřesní. Domácí byli lepší ve všech činnostech. To se paradoxně změnilo po inkasovaném gólu v 23´minutě, který jsme dostali po dobře zahraném rohovém kopu domácích. Poté jsme i my se zlepšili a měli jsme 3 šance po střelách za vápnem , ale vždy to skončilo těsně vedle tyče.

V druhém poločase jsme byli lepším a vyrovnanějším soupeřem domácím. Bylo tam obrovské nasazení, bojovnost, ale chyběla nám větší kvalita v předfinální a finální fázi. Musím poděkovat všem hráčům hlavně za druhý poločas, protože jsme dostali druhou branku v nastavení a už jsme na to nemohli reagovat. Na konci bylo vidět na hráčích zklamání, ale musím říct objektivně, že si soupeř za celou sezónu i za dnešní utkání výhru, ale i v celé soutěži zasloužil. Pro nás ale nic nekončí a budeme se připravovat na konec sezóny poctivě. Nechci nic zakřiknout, ale máme se ještě na co těšit. Děkujeme rodičům za podporu.

Jaroslav Brunclík

Toto je oficiální web fotbalistů FK Příbram – ročník 2010.